Адрес: к.к. Камчия, община Аврен, област Варна
+359 877 665 635    gagarin.kamchia@gmail.com   

ЛЕТНИ ЛАГЕРИ

Лятото е време на открития, изследване, мечти, забавни игри и създаване на нови приятели! Училището кани децата от 5 до 17 години да се включат в програмата на тематични дневни летни лагери на Академия Камчия, които ще дадат нови знания и умения, незабравими впечатления и спомени за цял живот!
Лагерите се провеждат на базата на Санаторно-оздравителен комплекс “Камчия” и ЧСУ “Юрий Гагарин”. Децата прекарват много време на открито, слънчеви бани и плуване на един от най-добрите плажове в България, спортуват и игри на открито, овладяват една от тематичните програми, развиват своите таланти и самостоятелност. С децата работи екип от ентусиазирани учители и съветници.

 

Уважаеми родители,

Във връзка с организиране на летния лагер, Ви информираме за следното:

1.    Приложено Ви изпращаме Декларация – съгласие, която е необходимо да попълните и подпишете, като можете да я изпратите или по имейл, или да я разпечатате и предадете по детето в понеделник

2.    При приемане на детето в детския целодневен лагер следва да представите медицинска бележка, че детето не е в контакт със заразно болни, издадена най-рано три дни преди постъпването.

3.    При посрещане в училище на лагерната смяна, учениците ще бъдат запознати с инструктаж по безопасност.

4.    Препоръчително е плащането да се осъществява по банков път, като основание се записва „Лагерно обучение“, посочва се името на детето и периода, за който се плаща.

5.    Във връзка с обявените противоепидемични мерки е необходимо децата да носят и да ползват в превозното средство и в закритите помещения лични предпазни средства (маска, шал или кърпа).

6.    Необходимо е децата ежедневно да носят със себе си шише с вода, лятна шапка, сухи и влажни кърпи, блузка за преобличане, бански, хавлия за плаж и слънцезащитен крем. Препоръчваме да не са обути с чехли или джапанки.

Декларация – здравословно състояние – летни лагери

Декларация – фото и видео заснемане

ЗАЯВЛЕНИЕ летни лагери

 

ИНФОРМАЦИЯ:
Поради изчерпване на свободните места в някои от тематичните седмици, онлайн записването на деца в летните лагери няма да е активно.
Моля при проявен интерес от Ваша страна се свържете с нас на тел. 0877 665 635