ЧАСТНО СРЕДНО
УЧИЛИЩЕ
"ЮРИЙ ГАГАРИН"
Обучаваме победители

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГОЛЯМОТО НИ СЕМЕЙСТВО!

ЗАЕДНО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ!

ПРИЕМ от подготвителна група до 12-ти клас

Нашите ученици  учат в най – модернaта училищна база в България, разположенa сред зеленината  и чистия въздух на природния резерват Камчия,  хранят се здравословно по меню ,изготвено от детски диетолог, развиват се в Интернационална среда с деца от 15 държави и богат избор от извънкласни дейности, а през лятото  присъстват на най-мащабните фестивали и обучителни летни лагери 

И всичко това на едно място – в Частно средно училище „Юрий Гагарин“, разположено  в Международния комплекс „Камчия“!  

Възпитаваме личности с умения, знания и мотивация, готови за бъдещето!

ЗАЕДНО ЗА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ!

„За нас, родителите е много важно децата ни да бъдат образовани и да бъдат достатъчно подготвени един ден, когато завършат и излязат на т.нар. пазар на труда. Нашата задача е да направим така, че чрез забавни и интерактивни игри и иновативни занимания, децата да развиват себе си като личности, но и да усвояват знания и умения, които ще са им нужни в момента, когато се превърнат в зрели и активни хора. Затова ние акцентираме върху комплексността, която има тук, върху всички онези възможности, които училище „Юрий Гагарин“ в «Камчия» осигурява.”

ИЗВЪНКЛАСНИ ДЕЙНОСТИ

ПРОФЕСИИ НА БЪДЕЩЕТО

Проект «Професии на бъдещето»

По проект «Професии на бъдещето», в ЧСУ «Юрий Гагарин» се въвеждат допълнителни извънкласни дейности по програмиране, езици и подготовка за НВО /матури/.